Scopul lui Dumnezeu cu tine

De multe ori ne intrebam acest lucru... Daca vrem sa stim ce doreste Dumnezeu de la noi, trebuie sa cautam sa intelegem voia Lui. Adesea avem impresia ca Dumnezeu nu ne raspunde la rugaciune si suntem "pe cont propriu". Dar ce mult ne amagim... pentru ca El ne aude glasul zi si noapte si este mereu alaturi de noi.


 


"...Stii cand stai jos si cand ma scol, si de departe imi patrunzi gandul. Stii cand umblu si cand ma culc, si cunosti toate caile mele." Psalmul 139:2-3.


 


Pentru ca sa cunoastem voia lui Dumnezeu, Pavel spune ca trebuie sa ne purtam intr-un chip vrednic de Domnul, sa-i fim placuti in orice lucru, crescand in cunostina lui Dumnezeu si fiind intariti cu toata puterea pentru orice indelunga rabdare.


 


Viitorul ni se pare fara nici o nadejde? "Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, increde-te in El si El va lucra". Psalmi 37:5.


 


Dumnezeu are un plan cu fiecare dintre noi, dar nu poate lucra cu noi atat timp cat inima ne este departe de El ori atat timp cat ii refuzam chemarea. El sta si bate la inima noastra, El vrea de la noi pocainta cu adevarat. Doar asa El poate sa isi atinga scopul cu noi. De aceea sa nu facem nici un pas in plus fara acordul Lui.


 


"Nu te inspaimanta si nu te ingrozi, caci Domnul Dumnezeul tau, este cu tine in tot ceea ce vei face." Iosua 1:9 ...Increde-te in Dumnezeu si lasa-L sa lucreze cu tine!


 


"...dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii alearga si nu obosesc, umbla si nu ostenesc" Isaia 40:29,31.


 


Nu fi nepasator la chemarea Lui!!! Azi, Isus te cheama!!!


 


Articol scris de C.H.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu