Problema ta... si a lui Dumnezeu!

Nu-ti atinti atentia doar asupra ta si a problemelor tale. Opreste-te si priveste putin la Cel care e mai mare decat problemele tale. Opreste-te si asculta-L macar o clipa sa vezi ce are de zis in legatura cu problema ta. Opreste-te si lasa-L pe El sa te invete, opreste-te si vorbeste cu El; vorbeste-I despre problema ta, apoi urmareste ce poate sa faca cu ea.


 


Uneori suntem atat de preocupati cu problemele noatre incat uitam de El care stie tot ce suntem tot ce ni se intampla si de ce. Incearca sa nu mai privesti la maretia problemei tale, incearca sa privesti la cat de puternic si maret e Dumnezeu. Isus  a facut asta... Noi de ce sa nu o facem? Isus avea nevoie de rugaciune, Isus avea nevoie sa stie ca problema Lui e in mainile lui Dumnezeu si ca El se ocupa de ea... Oare nu avem si noi nevoie...?


 


“Cheama-ma in ziua necazului, si eu te voi izbavi, iar tu Ma vei proslavi”(Psalmul 50:15). “Caci Domnul isi intinde privirile peste tot pamantul,ca sa spijineasca pe aceia a caror inima este intreaga a Lui” (2 cronici 16:9).


 


Dumnezeu promite sa te sprijineasca. Atunci cand depinzi de Dumnezeu in problemele tale, atunci cand nu poti face nimic pe cont propriu, atunci inveti sa Il cunosti pe Dumnezeu, atunci inveti sa ai credinta, atunci vei vedea Slava Lui. Atunci cand inima ta este intreaga a Lui, atunci inveti sa te lasi purtat de mana Lui Dumnezeu chiar si pe un drum necunoscut. Cand drumul spre rezolvarea problemei tale e gri sau chiar intunecat, cand nu vezi capatul, Dumnezeu il vede; Cheama-L doar.


 


Vorbeste-i despre problema ta, si lasa-l pe El sa se ocupe de ea. Vei vedea ca e spre binele tau, vei vedea ca vei birui in Numele Lui Isus, vei vedea ca nu vei mai fi la fel... vei vedea ca El te modeleaza, vei vedea cat de minunt e El.


 


Traieste-ti viata depinzand de El, invata sa-L cunosti asa cum este El atat cat mintea ta poate percepe... nu e nevoie mai mult. E nevoie sa stii ca e puternic, mai puternic ca orice urias ca orice problema, ca te iubeste, ca te asculta, si ca vrea sa te aiba pentru totdeauna pentru El.


 


Atunci cand pe drumul tau exista probleme uriase, aminteste-ti ca El e mai puternic, aminteste-ti si imbarbateaza-te cu gandul ca: “Toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu”(Romani 8:28).


 


Opreste-te si vorbeste cu El despre problema ta, apoi asculta ce are de zis in legatura cu ea. “Asa vorbeste Domnul, Rascumparatorul tau: Eu, Domnul Dumnezeul tau, Sfantul lui Israel, te invat ce este de folos si te calauzesc pe calea pe care trebuie sa mergi” (Isaia 48:17)


 


Articol scris de Ada-Lorena Andruş (10 septembrie 2008)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu