Ce-ai pățit Pavel!?


A fost un rebel, un persecutor. A urât credincioșii și a lucrat cu mult zel pentru a-i distruge. Dar întâlnirea lui Pavel cu Dumnezeu a provocat o convertire a inimii care a schimbat cursul istoriei. A aprins Biserica Primară, și de atunci biserica nu a încetat să împrăștie vestea bună a lui Dumnezeu până în ziua de azi.

Pavel a spus-o clar: nu este vorba despre o religie, este totul despre EL – persoana lui Isus Hristos. Este vorba despre puterea transformatoare a harului lui Dumnezeu. Este vorba despre convertire, despre schimbare.

Și Pavel este un exemplu al uneia dintre cele mai mari convertiri din istorie. El a trecut de la ură pentru credincioși la îmbrățișarea părtășiei lor și la dragoste necondiționată. A trecut de la munca plină de zel pentru a distruge Biserica, la a zidi o temelie puternică pentru Biserică. A trecut de la meseria de „hingher al creștinilor” la creștin închis pentru credința lui.

Dumnezeu a produs un cutremur spiritual și fizic pentru al elibera pe Pavel și de lanțurile păcatului dar și de încuietorile unei celule de închisoare. Dumnezeu l-a trasformat pe „făcătorul de rele” Saul, în Pavel, un om plin de integritate.

Dumnezeu a schimbat radical viața lui Pavel, crezul lui, credința lui, obiceiurile și valorile lui. Cum stau lucrurile în cazul tău? Este totul despre religie, sau este totul despre Hristos? L-ai primit cu adevărat în viața ta? Care este schimbarea produsă? Ce domeniu al vieții tale a fost cutremurat?

Astăzi încă este timp să îl accepți. Astăzi încă este timp să te axezi mai mult pe relația ta cu EL decât pe religia ta, pe regulile bisericești, pe tradiție și obiceiuri seci! Hristos îți poate schimba viața! Îl lași?

Just think about...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu