Rugaciunea

Fiecare din noi tanjeste dupa o relatie cu cineva care se poate identifica cu circumstantele si actiunile noastre din viata de zi cu zi. Rugaciunea este exact acest lucru – o experienta personala si o legatura intima cu Tatal nostru ceresc plin de dragoste.

Rugaciunea este a vorbi cu Dumnezeu oriunde oricand.

Rugaciunea este cheia spre inima lui Dumnezeu. Ea este singura cale spre o relatie reala si personala cu Dumnezeu.

Rugaciunea este ca si cum ai vorbi cu cel mai bun prieten al tau! Este usor sa vorbesti cu cineva despre care stii ca te iubeste neconditionat!

Rugaciunea este linia noastra directa cu cerul.

Raspunsurile Lui nu sunt intotdeauna “Da”, insa intotdeauna sunt pentru binele nostru. Cand dorintele noastre se aliniaza dupa voia Lui, vom intelege lucrul acesta imediat. Cand ne rugam cu pasiune si staruinta, potrivit voii lui Dumnezeu, Dumnezeu raspunde in mod extraordinar!

Puterea rugaciunii nu este rezultatul unei persoane care se roaga. Mai degraba, puterea sta in Dumnezeul caruia acea persoana s-a rugat.

A ne ruga nu inseamna doar sa vorbim, ci si sa ascultam, sa facem loc in inimile noastre, sa tacem, pentru a putea auzi glasul lui Dumnezeu dintre toate celelalte glasuri cu care ne confruntam zilnic! :)

Destul cu vorbele! Sa trecem la aplicatie :)

..::nelutu_muresan::..


..::02.02.2011::..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu