Un "zi de zi" diferit

DIMINEATA: te intampina cu praf de raze dulci ale soarelui...privind infinitul senin,iti pare ca Ii vezi mana intinsa oferindu-ti un dar....O NOUA ZI...o noua zi in care ai posibilitatea sa fii fericit,sau nu.Sa zambesti,sau nu...Sa fii plin de pace...sa arati prin ceea ce esti ca Isus traieste in tine.

 

Fii multumitor ca esti unul dintre cei care au fost binecuvantati sa mai vada inca o data cerul,sa asculte mersul norilor sau plansul ploii...fii fericit ca poti zambi,in timp ce mii de oameni plang,mor sau presara seminte amare pe calea lor,cautand un drum al pacii.

 

In timp ce clipe scurte isi iau aripi,calatorind spre infinit,tu ...coloreaza-le...intr-o zi,le vei revedea...si atunci,vei zambi cu multumire,sau nu...

Inlatura ceata ce te impiedica sa depasesti realitatea,arunca-ti visurile dincolo de orizont,trimite-le in Palma Celui ce se poate ingiriji de ele ,cum nimeni altul nu o poate face,dar nu da vesnicie unor lucruri pieritoare!

 

Cand soarele face loc lunii,multumeste-I Domnului pentru ca ti-a dat inca o frantura din dragostea Lui..

Chiar in noapte,asculta cantul linistit al stelelor si cauta-L pe Maretul Creator.Ii vei auzi glasul in tacere,ii vei vedea Chipul chiar in intuneric.

Multumeste-I pentru ca a pasit inaintea ta,croindu-ti un drum neted,pe pamele Sale!

 

 

                                                                 Rebeka B.,10Apr09

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu