Mesaj de Paste

paste-alfa-omega1 

Pastele este unul din acele putine momente de peste an cand ne oprim putin din agitatia vietii de zi cu zi si ne privim sufletele. Ne amintim si meditam la cuvinte precum: credinta, speranta, lumina, iertare, incredere, rabdare.

 Ne gandim la un sens al vietii si la un nou inceput. Ne propunem sa fim mai buni si mai ingaduitori cu semenii nostri. Sa le acordam mai multa atentie. Sa le umplem viata de bucurie si sa-i ajutam sa-si indeplineasca dorintele.

 Reunim intreaga familie, ne vizitam prietenii, le transmitem cuvinte si mesaje de bine. Sunt momente cand ne amintim cu mult drag de oamenii deosebiti din viata noastra. Si atunci ii multumim lui Dumnezeu ca ei exista.

 Dar ma intreb de ce nu am trai fiecare zi din viata ca o zi de Paste? Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara daruind iubire celor dragi... In fiecare zi, cu seninatate si in armonie, sa ne iubim unii pe altii, cinstind creatia suprema a lui Dumnezeu - prin aceasta dovedim ca Isus Hristos e cu adevarat viu in inimile noastre.

 Hristos a murit pentru ca noi sa traim si a inviat pentru ca noi sa avem viata vesnica! Fie ca Invierea Domnului nostru Isus Hristos sa aduca in inimile noastre pace, bucurie, fericire si sa ne sensibilizeze pentru a trai o viata demna de jertfa Lui.

 HRISTOS A INVIAT!

 Paste Fericit!

 

Nelutu Muresan - 18.aprilie.2009

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu