Dragostea lui Hristos

Adolf Hitler a fost obsedat de ideea de a nimicii toti evreii. Care era crima lor? Ca s-au nascut evrei. A fi evreu in 2341258320_ea206e9324_b1Europa anilor ’40 era extrem de periculos si, pentru cei mai multi dintre ei, s-a dovedit a le fi fatal.

 Cand Germania, a cucerit Danemarca, Hitler a poruncit ca toti evreii danezi sa poarte o banderola galbena la brat, ca sa fie insemnati, pentru deportarea lor in lagarele de concentrare. Se spune ca regele Danemarciei, Christian al X-lea, a fost fortat sa citeasca acest decret de la balconul Palatului Amalienborg. Dupa aceea, cu lacrimi in ochi, regele si-a pus o banderola galbena la brat, ca toti sa o poata vedea, traditia spune ca toti danezii au facut la fel, astfel ca trupele germane nu au mai putut sub nici o forma sa deosebeasca evreii de neevrei.

 Ne-am nascut cu totii pacatosi. Stigmatul pacatului nu poate fi sters de pe noi, iar dusmanul incearca sa ne distruga. Si ei ar fi facut-o, daca Regele Cerului nu ar fi venit sa locuiasca printre noi. Cu lacrimi in ochi, El Si-a pus banderola pacatului si a suferit cumplita si nedreapta pedeapsa in locul nostru. A facut toate acestea pentru ca noi sa fim pentru totdeauna in siguranta inaintea atacurilor dusmanului nostru, ascunsi pentru vesnicie in dragostea fara seaman a lui Cristos.

 

Ada Lorena Andrus – aprilie 2009

Un comentariu:

  1. Cel mai dureros lucru este ca au construit monumente de aducere aminte multumire celor care au salvat vieti omenesti,de exemplu germanului Sindler si la multi altii care au contribuit la lunjirea firului acestei vieti,dar au nesocotit si Il nesocotesc si acum multi din ei pe Cel care lea adus viata vesnica,mult mai importanta ca aburul care trece.

    RăspundețiȘtergere