Vine Duminica!

Este Vineri, dar vine Duminica!

Vineri e ziua in care, pentru 30 de arginti, Iuda si-a vandut Invătătorul; dar heisrisenvine Duminica! Vineri e ziua in care Petru s-a lepădat de Cristos, de trei ori a jurat că nu L-a cunoscut niciodată; dar vine Duminica! Vineri e ziua in care soldatii au impletit o cunună de spini pentru Isus, L-au batjocorit, L-au scuipat si L-au umilit; dar vine Duminica! Vineri e ziua in care gloata l-a preferat pe un ticălos ca Baraba in locul Fiului lui Dumnezeu; dar vine Duminica! Vineri e ziua in care Pilat, guvernatorul roman, a incercat să-si spele vina sub mascarada dreptătii; dar vine Duminica! Vineri e ziua in care Isus S-a rugat in agonie: "Tată, dacă este cu putintă, indepărtează de la Mine paharul acesta"; dar vine Duminica! Vineri e ziua in care acelasi glas a strigat: "Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit?" - dar vine Duminica!


E Vineri. Cristos e mort. Ucenicii sunt imprăstiati. S-ar părea că Satan a biruit. Peste toate si pretutindeni domneste intunericul. Dar vine Duminica!
Si a venit Duminica! Ziua in care celebrăm viata, si nu moartea! Ziua in care celebrăm victoria binelui asupra răului. Duminica, glorioasa zi a Invierii! Cel condamnat este acum Domnul Domnilor! Dumnezeu, care păruse a-L abandona Vineri pe Isus, L-a inviat din morti prin puterea Sa. El I-a dat un Nume mai presus de orice nume, ca la Numele lui Isus, fiecare genunchi să se plece.
In zilele tale de vineri, aminteste-ti că Dumnezeu nu te-a uitat. El nu-ti intoarce spatele in noptile intunecate ale sufletului tău. Nu te teme. A fost valabil pentru Isus, si este valabil pentru tine: chiar de-ar fi să treci prin Vinerea sufletului tău, vine Duminica!





Autor Tony Campola

Un comentariu:

  1. Multumesc, am citit una dintre cartile lui care se incheie cu acest mesaj , era subiectul de Paste intr-o biserica de negri si mi_a placut cand dupa repetate ori : Este Vineri dar vine Duminica! sute de negrii cuprinsi de Duhul se ridica in picioare si continua ei :It's friday but sunday's came! intotdeauna cand sunt cuprinsa de incercari ma gandesc ca in trei zile trebuie sa se rezolve totul -vine Duminica izbavirii. Fii binecuvantat cu un Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere