Mesaje de Sarbatori

Le-am primit, mi-au placut, le-am postat, vi le dedic, le puteti folosi! ;-)

Gandeste-te doar pentru un minut oricine ai fi, ca esti atat de iubit/a incat Fiul lui Dumnezeu, Isus Cristos a decis sa vina in lume pentru tine, sa se nasca intr-o iesle (grajd... loc simplu si murdar) si sa moara pironit pe-o cruce... aratandu-ti ca te iubeste si ca ai pret in ochii Lui! Gandeste-te cine ti-a mai aratat ca te iubeste in acest fel! Isus te iubeste si isi sarbatoreste ziua in fiecare an in 25 decembrie... tu ce-i daruiesti anul acesta? El isi doreste sa-i dai un minut ca sa te faca sa realizezi cat te iubeste si apoi o viata sa traiesti in dragostea Lui... El doreste sa-i daruiesti inima! Sa aveti parte de multe bucurii... si Dumnezeu sa va copleseasca cu iubirea Lui!


Va doresc... un An nou, un alt inceput pentru fiecare...  Sa fim multumitori pentru Darul nepretuit pe care l-am primit... pentru Dragostea imensa care ni s-a aratat si oferit... Sa incepem acest an cu El si sa mergem impreuna pana la capat... sa ne bucuram de experientele care ne asteapta si sa le intampinam cu nerabdare. Sa punem in practica lectiile pe care le-am invatat si sa nu mai repetam greselile facute. Sa pretuim ce avem... Sa ne avantam si mai mult prin credinta... Sper ca aceste sarbatori sa fie speciale si sa aduca bucurie in inimile noastre. Craciun fericit si un An binecuvantat! Domnul sa va binecuvinteze!


Viata e frumoasa, sta in mainile noastre sa ne fie mai bine. Fie ca nasterea Domnului Isus sa ne mangaie inima, sa ne descreteasca fruntile, sa ne aduca iubire si sa ne lumineze mintea pentru a ne face viata mai buna!


Iata reteta perfecta de Craciun: putina binecuvantare, amestecata cu un strop de pace si multa lumina. Se pastreaza inima si se lasa la crescut pana cand vei avea suficient sa dai si altora. La Multi Ani!


Craciun fericit! Fie ca Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va umple inimile de pace si bucurie... si nu uitati Sarbatoritul... fara Isus... nimic nu e frumos!

Un comentariu: