De ce ne iubeste Dumnezeu

Multe lucruri se pot face dintr-o foaie de hartie, de la avioane si barcute pana la solniţe sau broscute. Facem ceva si dupa cateva zile gasim foaia prin cosul de gunoi.
            M-a intrebat cineva “De ce ne iubeste Dumnezeu?” si initial am fost tentat sa ii raspund cu versetul care este sursa de inspiratie a acestui site: “Fiindca atat de mult …”, dar acest verset este dovada dragostei si nu motivul ei. Atunci… de ce?

Sa revenim la confectionareaposter-avion-3_pt-blog din hartie a vaporaselor… Daca un copil face ceva din hartie iar noi nebagand de seama ce este … sau vazandu-l pe undeva prin camera… il luam… il mototolim si il aruncam la gunoi… Ne trezim apoi cu un copil plangand… cerandu-ne acea hartie “fara valoare”. Il linistim spunandu-i: “Da’ n-ai destule foi in caiet???” sau “Uite alta foaie… faci unul nou!”


Gandeste-te acum ca tu esti vaporasul sau avionul… si Dumnezeu te-a facut… De ce te iubeste Dumnezeu? Pentru ca a pus in tine duh de viata… pentru ca atunci cand te-a creat si mai apoi te-a vazut mototolit… a suferit… si vrea sa te faca nou… pentru ca Dumnezeu e ATOTPUTERNIC!



www.cezareea.ro

2 comentarii: