True Story: Sfatul unui om incercat

Fundația Doriana Turda a inițiat campania umanitară „O viață grea; Definiția!”. Cu această ocazie, voluntarii Fundației Doriana au avut șansa de a cunoaște povești de viață impresionante. Trei dintre ele le găsești mai jos. Dincolo de povești, poze și cuvinte, sunt oameni care nu au nevoie de dicționar explicativ pentru a înțelege definiția sintagmei „viață grea”. Unii chiar au o Viață Grea! Implică-te și tu! Informează-te, află povești de viață adevărate și acționează. Ajută în mod personal sau distribuie poveștile de viață până când informația ajunge la omul potrivit. Descoperă și tu bucuria de a dărui!

„Sfatul unui om încercat”


Viata i-a adus pe unii dintre concetatenii nostri in situatia de a ramane fara o locuinta. O nevoie primara... Fiecare om doreste siguranta unui camin, a unui loc propriu, a unui spatiu personal.

Persoanele cazate aici pentru o perioada ne-au surprins prin atitudinea pozitiva si plina de recunostinta. In loc de lamentari si plangeri excesive, ei au ales sa ne multumeasca pentru gest afirmand: „In situatia in care noi ne aflam, orice mica atentie este o mare bucurie! Va multumim din inima!”

Un domn mai varsta a avut dorinta de a ne da un sfat: „In viata trebuie sa gestionezi cu foarte mare atentie momentele in care ai succes. Atunci cand lucrurile merg bine, trebuie sa fii constient ca s-ar putea sa nu fie mereu asa. Trebuie sa fii precaut, sa cheltui cu atentie si gandindu-te mereu care sunt lucrurile care conteaza... De ce traiesc? Pentru ce traiesc? Trebuie inca de tanar sa te rogi lui Dumnezeu: „Doamne, intelepteste-ma!” - (parafrazare)

Daca doriti sa vedeti pe viu puterea de a zambi chiar in mijlocul problemelor, va provocam sa faceti o vizita la acest centru. Pentru acces si detalii, luati legatura cu responsabilii de la Serviciul de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Turda.

Daruiti-va sansa de a cunoaste povesti de viata impresionante. Si nu uitati provocarea campaniei „O viata grea; Definitia!”: Descopera bucuria de a dărui! 


Voluntarii Fundatiei Doriana


(Pentru detalii despre cazul acesta puteti scrie un mesaj privat pe pagina de facebook a Fundației Doriana)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu