True Story: Un stelist cu vise...

Fundația Doriana Turda a inițiat campania umanitară „O viață grea; Definiția!”. Cu această ocazie, voluntarii Fundației Doriana au avut șansa de a cunoaște povești de viață impresionante. Trei dintre ele le găsești mai jos. Dincolo de povești, poze și cuvinte, sunt oameni care nu au nevoie de dicționar explicativ pentru a înțelege definiția sintagmei „viață grea”. Unii chiar au o Viață Grea! Implică-te și tu! Informează-te, află povești de viață adevărate și acționează. Ajută în mod personal sau distribuie poveștile de viață până când informația ajunge la omul potrivit. Descoperă și tu bucuria de a dărui!

Un stelist cu vise...

„Eu îmi doresc un televizor”
Strada Panait Cerna, departe. Dincolo de civilizatie, undeva intre buruieni, copaci si caini comunitari, o clădire fără geamuri și cu o ușa improvizată din câteva scânduri bătute imperfect pe un toc.



Familia lui M. Ventel locuieste aici de peste 18 ani. Sotul, sotia, si un copilas de 6 ani. E stelist si viseaza la momentul in care la el acasa, se va uita la desene si la fotbal... pe televizorul lui! Pentru unii un chilipir, pentru altii doar un vis! Doar un vis pentru ca locuinta lui nu are inca nici curent electric.



Domnul Ventel a vrut sa facem publica povestea lui si a declarat: „Vine iarna si daca o sa veniti pe aici o sa vedeti ce e inauntru... Turturi de gheata. Inca nu am putut rezolva sa primim subventie pentru lemne... NU vreau bani, vreau lemne de foc, sa ne putem incalzi.” Un alt vis... pentru unii un lucru normal, pentru altii un vis.

„Casa” familiei Ventel
Cand stai sa te gandesti care sunt nevoile reale a unora dintre noi, momentele in care stai si te plangi de ceea ce iti lipseste tie incep sa-ti para penibile.

Oamenii acestia au nevoie de lemne. Poate ii ajuti tu cumva? Incearca: descoperă bucuria de a dărui!



(Pentru detalii despre cazul acesta puteti scrie un mesaj privat pe pagina de facebook a Fundației Doriana)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu