Gand de Craciun

Colindele traditionale de obicei Il prezinta pe Cristos ca un copilas la care noi, poporul, venim sa ne inchinam. Aceste imagini ne deformeaza gandirea despre un Dumnezeu glorios si atotputernic la unul care este doar un copil infasat in scutece. Am "o veste minunata" de Craciun: Isus Cristos de 2000 de ani sta la dreapta lui Dumnezeu, toata puterea i-a fost data, El domneste si tine in palma Lui tot Universul. Trebuie ca noi sa ne revizuim modul in care-L percepem. Prea multi isi aduc aminte de Dumnezeu doar de doua ori pe an: de Craciun si de Paste. Ori Il vedem pe Cristos ca un bebelas, ori ca un om crucificat si invins.
As vrea sa lansez o provocare pentru toti cititorii: haideti sa-L vedem pe Mantuitorul asa cum este El in acest moment: un Isus Cristos maret, atotputernic, stapan peste Romania, Europa si intregul pamant. Daca e sa sarbatorim pe cineva de Craciun, acela sa fie acest Cristos. Doar facand asta, mentalitatea noastra va fi schimbata. Vom fi plini de credinta, de incredere, de speranta, vom face fata mai bine incercarilor stiind ce fel de Dumnezeu avem.
O alta provocare, care este lansata de Dumnezeu catre tuturor credinciosilor Lui: sarbatorirea Lui trebuie sa devina parte din viata nostra zilnica in tot anul. Eu sunt foarte convins, ca mai degraba, Dumnezeu ar vrea sa umblam cu El zi de zi tot anul, decat sa facem o mare sarbatoare de Craciun.
Dumnezeu lucreaza intens sa zideasca o biserica puternica si isi pregateste oamenii. Va las cu acest gand: Umblati cu El in asa fel incat sa-I permiteti sa va formeze, sa va slefuiasca, ca sa fiti in planul Sau de zidire.


Multe binecuvantari!
Nimrod
trupa 4motion

-material preluat de pe www.fiidiferit.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu