12 august 2008

Filipeni 4:6: ”Nu va ingrijorati de nimic; ci in orice lucru aduceti cererile voastre la cuostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri cu multumiri.”


 


E noapte in jurul tau, si totul in jur pare sa apuna… nu vezi nicio lumina... alergi, cauti un adapost. Te impiedici, cazi, nimeni… nimic…


Luna inca mai e pe cer… si cateva stele se joaca cu razele ei... pana si luna care clipea jucaus se ascunde…


Dar ce folos, cand in jurul tau toate tremura... iar la urletul unui tunet te adanceste tot mai mult  in durere… Si ploua… ploua...


Unde sunt promisiunile care le faceai in zile cu lumina… zile in care totul parea a fi bine… “cand oceanele cumplit vuiesc […] Tata, stiu ca Tu esti vegheator, stau linistit, stiu ca esti Domn”, “fi binecuvantat, chiar daca plang si mi-este greu… fi binecuvantat!”… Promisiunile facute in lumina, trebuie sa te insoteasca si sa te ridice… cand esti in intuneric!


 


Iov 37:21,22: “Fireste, acuma nu putem vedea lumina soarelui care straluceste in dosul norilor, dar va veni un vant si-l va curati.”


 


Mana tremuranda care ai intins-o Domnului a alungat orice nor… orice fir de ploaie… acum razele soarelui sunt cele care iti fac inima sa cante… privesti din nou Lumina, ce iti da putere sa zambesti… ai primit viata de la Tatal, ASTAZI TRAIESTI!!!


 


R.B.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu