Rugaciune pentru tara

Doamne Dumnezeule, azi de ziua noastră, vrem să îţi mulţumim pentru tot ce ne-ai dăruit ca şi naţiune! Îţi mulţumim că ne bucurăm de pace şi de libertate. Îţi mulţumim că ne-ai dat harul de a bucura de o natură superbă! Îţi mulţumim că ne-ai creat o naţiune de oameni prietenoşi şi primitori! Îţi mulţumim!


Te rugăm Doamne să ne faci un popor conştient de binecuvântările pe care ni le dai şi un popor bucuros să facă voia Ta. Binecuvântează ţara noastră cu oameni de onoare, sensibili, puri şi manieraţi. Binecuvintează România cu oameni de valoare în mediul economic, în sistemul educaţional, în sănătate, în administraţie şi în fiecare domeniu! Oameni care să Te asculte, oameni care să Te iubească!


Salvează-ne Doamne de violenţă, discordie, confuzie... Salvează-ne de mândrie şi de aroganţă... Salvează-ne de pericolul de can-can-izare, salvează-ne de la pierderea conştiinţei civice... Scapă-ne Dumnezeule de la orice fel de rău. Păzeşte Doamne România de influenţa autorităţilor externe şi de cei care vor să legalizeze lucruri murdare, care vor să ridice interdicţiile Tale, coborând standardul moral înspre zero... Înzestrea-ză Doamne cu înţelepciune factorii de decizie din ţara noastră. Vrem să trăim în dreptate şi pace. Vrem ca România să fie condusă prin ascultare de Legea Ta!



În timp de prosperitate, Dumnezeule, umple inimile noastre cu recunoştinţă, şi în ziua de necaz, nu lăsa ca încrederea noastră în Tine să scadă!


Vrem să fim binecuvântaţi, de aceea Doamne Te rugăm încă odată: Binecuvintează România!



Tot ce îţi cerem astăzi, Îţi cerem în numele lui Isus Hristos, Domnul nostru.


Amin!


01.decembrie.2010 _ nelutu muresan

Un comentariu:

  1. Din toată fiinţa mea subscriu acestei rugăciuni şi ridic si eu o rugă Celui ce aude spunând,, Doamne ascultă şi primeşte mijlocirea robului Tău'' AMIN

    RăspundețiȘtergere