Ca vantul...

 

 

          Cat de placut e sa taci si sa asculti sunetul clar al vantului… cat de placut e sa simti atingerea lui, cu adierea lui gingasa; ce puternica e racoarea lui, si viscolul lui impulsiv, si pe de alta parte, dulce e adierea lui calda….

         Vantul… vantul stie sa se adapteze… in functie de anotimp, de vreme, sa lucreze  impreuna cu celelalte elemente ale naturii, si sa isi faca treaba cu credinciosie. Vantul nu face decat sa asculte, si sa fie supus.

         De-am fi si noi la fel de supusi, la fel de ascultatori ca vantul, implinind chemarea si poruncile cu atata credinciosie… la fel de gingasi ca si adierea lui cand oferim caldura si dragoste celor din jur, la fel de puternici cand luptam, daramand orice piedica, invingand orice ispita, sa ramanem neclintiti ca vantul si la fel de curati ca sunetul lui, lucrand in echipa cu ceilalti, sa ne facem bine lucrarea!

        Doamne ajuta-ne sa fim supusi, credinciosi, tandri, puternici ca vantul, dar nu ne lasa sa fim purtati de vant incolo si incoace, ci sa fim statornici!

by Ada Lorena Andrus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu