Cu o seara inainte de examen

Pentru studentul din tine, o mica incurajare din partea Adei Lorena Andrus. Mai jos ai perspectiva ei si cred ca poti invata ceva si tu. Ultima parte cu numaratul sesiunilor nu v-as recomanda-o neaparat... Depinde cate mai aveti :)) Lectura placuta. (Nelutu)


Sa fie oare o regula starea care ma cuprinde deobicei inaintea unui examen mai dificil? Sentimente de vinovatie care imi spun ca puteam sa invat mai mult, sau: "daca nu faceai pauza aia de masa asa lunga, ai fi stiut mai bine"... oricum aceste sentimente, impletite cu starea de slabiciune, durere de cap, si un haos total in mintea mea, evidentiate printr-o lipsa enorma de concentrare, ma fac sa simt nevoia sa ma plang cuiva de toate astea, ca e prea greu, ca nu mai pot, ca m'am saturat, ca ma simt epuizata, pentru ca la sfarsitul serii, sa cad pe genunchi, sa ma linistesc, si sa adorm in pace!

Exact la fel am simtit si acum... si ma gandeam pe cine sa sun... cui sa ma plang... hmmm... cineva care sa nu ma judece ca ma plang de nimicuri, sa ma inteleaga, si sa imi si dea un impuls ca o sa fie bine...  Ala nu, aia nu, pe el nu pot, pe ea nu am cum, el nu, ea nu.... Imi vine in minte Isus.... Si primul gand a fost.... Cum sa ma plang lui Isus de prostiile astea.?...El e perfect!! Pentru cateva secunde renuntasem la idee, pentru ca apoi sa ma surprinda un al doilea gand, ceva mai nobil: " noi nu avem un mare Preot care sa nu aiba mila de slabiciunile noastre, ci unul care in toate lucrurile a fost ispitit ca si noi, dar fara pacat"....sounds good....e incurajator sa stiu ca desi e Perfect, ma intelege.... Dar totul se opreste la o intelegere? E destul sa stiu ca se indentifica cu mine? Uneori, da....uneori primesti consolare sa stii ca cineva te intelege in totalitate.... Sa fie oare intotdeauna destul? Si ce imi place la Dumnezeul nostru viu e ca El intotdeauna are mai mult! Imi vine in minte urmatorul verset, care ma umple de pace, si liniste.    " sa ne apropiem dar cu deplina incredere de scaunul harului, ca sa capatam indurare, si sa gasim har,pentru ca sa fim ajutati la vreme de nevoie"  E minunat sa stiu, ca pe langa ca ma intelege, imi si ofera ajutor! 

So... next time cand simt nevoia sa ma smiorcaiesc cuiva, cred ca stiu cu cine voi vorbi... si poate pana la urma, scap de smiorcaielile astea....;))) mai am 3 ani, adica 12 sesiuni sa exersez :)))