Mai dulce decât ciocolata


Când Isus a murit pe cruce, totul s-a întunecat în jur. Pământul s-a cutremurat violent şi perdeaua din Templu s-a rupt în două. Acest eveniment avea să schimbe radical cursul istoriei! Da… lumea a fost “scuturată” fizic, dar marele câştig este la nivel spiritual, unde totul s-a schimbat!  Când perdeaua ce despărţea locul sfânt de locul preasfânt s-a despicat, Dumnezeu ne-a transmis că de acum, omul de rând are acces direct în cel mai sfânt loc posibil! Moartea şi învierea lui Isus Hristos ne-au deschis uşa să putem comunica direct cu Dumnezeu.

Tu ai nevoie de un mic cutremur în viaţa ta? Te-ai săturat de aceleaşi lucruri cu care te confrunţi zi de zi? Continui oare să te comporţi la fel aşteptând rezultate diferite? Acum în Vinerea Mare, ridică-ţi ochii de la lucrurile fizice şi aţinteşte-ţi privirea pe cele spirituale. Dacă încă nu l-ai chemat pe Isus în inima şi în viaţa ta, de ce să nu o faci astăzi? El poate face acel cutremur de care ai nevoie! Viaţa te se poate schimba! Totul depinde de Tine! Nu trebuie să faci multe… E nevoie de o decizie doar. Spune-I lui Isus în cele mai simple cuvinte să vină în viaţa ta şi să-ţi demonstreze puterea lui de “mişca” lucrurile! Asta o să-ţi aducă rezultate total diferite! Rutina, lipsa de împlinere, insatisfacţia, sentimentul de non-sens al lucrurilor... toate pot fi scuturate! Cheamă-L!

Dacă deja îl ai pe Isus ca Salvator, poate este ceva în inima ta pentru care simţi că trebuie să-ţi ceri iertare. El este accesibil, pregătit şi te aşteaptă; vrea să îţi ofere Libertatea după care tânjeşti! Vorbeşte cu El, spune-I ce simţi şi nu uita să Îi mulţumeşti pentru ce a făcut. Primeşte Libertatea pe care a câştigat-o pentru tine prin Jertfă. Bucuria este mai dulce decât orice ciocolată-iepuraş pe care o poţi primi de Paşte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu