Blessings (by Laura Story)

We pray for blessings, we pray for peace.
Comfort for family, protection while we sleep.
We pray for healing, prosperity.
We pray for Your mighty hand to ease our suffering.

...All the while, You hear each spoken need.
Your love is too way too much to give us lesser things.

Cause what if your blessings come through raindrops?
What if your healing comes through tears?
What if a thousand sleepless nights are what it takes to know You're near?

What if trials of this night, are Your mercies in disguise?

We pray for wisdom, Your voice to hear.
We cry in anger when we cannot feel You near.
We doubt Your goodness, we doubt Your love.
As if every promise from Your word is not enough.

All, the while, You hear each desperate plea.
And long that we'd have faith to believe.

Cause what if your blessings come through raindrops?
What if your healing comes through tears?
What if a thousand sleepless nights are what it takes to know You're near?

What if trials of this night, are Your mercies in disguise?

When friends betray us, when darkness seems to win;
We know that pain reminds this heart, that this is not, this is not our home.
It's not our home.

Cause what if your blessings come through raindrops?
What if your healing comes through tears?
What if a thousand sleepless nights are what it takes to know You're near?

What if my greatest disappointments, or the aching of this life;
Is a revealing of greater thirst that a world can't satisfy?

And what if trials of this life, the rain, the storms, the hardest nights;
Are Your mercies in disguise?


Puteai sa alegi o cala

Nimic  nu poate ascunde Maiestatea Ta... şi nimeni nu poate face faţă măreţiei Tale. Privesc în jur şi nu pot face altceva decât să exclam: "Doamne, ce frumoş eşti!" Mintea mea nu poate percepe înţelepciunea cu care ai făcut toate aceste lucruri... atâta varietate, atâtea specii, şi totul e perfect! Fiecare detaliu... şi fiecare lucruşor are rostul lui.

Mă simt aşa de mică, şi în acelaşi timp, mă simt specială... specială să ştiu că dintre toate lucrurile pe care le-ai creat, ai ales omul, să-l iubeşti! M-ai ales pe mine să mă creezi după chipul şi asemănarea Ta, să mă faci copilul Tău, şi să mă salvezi. Puteai sa alegi o floare; cât de pură este o cală. Puteai să alegi o cală şi să o iubeşti... dar m-ai ales pe mine... pe mine care nu meritam, care eram moartă în fărădelegile mele, mi-ai deschis ochii, mi-ai atins inima, m-ai salvat, m-ai luat de mână şi mă vei călăuzi în Slavă.

Sunt copleşitî de dragostea Ta, de profunzimea iubirii Tale. Mi-ai arătat că a iubi nu înseamnă să faci un favor sau să oferi dragoste celui care merită, sau care îţi oferă ceva în schimb... A iubi înseamnă să oferi dragoste celui care nu merită, şi care nu-ţi dă nimic în schimb. 

Mulţumesc pentru iubirea Ta! Mulţumesc pentru ceea ce eşti! Dumnezeule, ce frumos eşti!
 

Special

Prietenia e un dar de la Dumnezeu. E o binecuvântare fără de care nu îmi pot imagina viaţa. Este un cadou superb, o invenţie minunată a Creatorului Suprem.

Anul acesta am avut harul să cunosc o persoană deosebită. Între timp am devenit prieteni (ce tare!). Ceea ce o face deosebită este caracterul special, spiritul mereu vesel, atitudinea pozitivă, sociabilitatea ieşită din comun şi zâmbetul larg, un accesoriu pe care nu-l uită niciodată acasă.

Dorinţa de a realiza lucruri măreţe o face să fie foarte activă şi aproape tot timpul ocupată! Iubeşte omul şi adoră să fie de folos. În fiecare moment luptă "pentru adevăr şi pentru dreptate" (citat). De fiecare dată când stai de vorbă cu ea, afli noi lucruri: proiecte sau activităţi în care se implică. Realizările ei nu sunt puţine şi continuă să ne surprindă plăcut în mod frecvent. Dincolo de toate acestea, are grijă ca fiecare biruinţă şi fiecare reuşită să i-o atribuie lui Dumnezeu. Toate meritele sunt ale Lui, ea este doar... un pion.

Am învăţat de la ea ce înseamnă perfecţionismul, mi-a amintit să lucrez fără să sar peste anumiţi paşi. Am învăţat ce înseamnă să practici smerenia în lucrurile cele mai mărunte. M-a provocat să analizez lucrurile la rece şi să încerc să înţeleg ce se întâmplă cu-adevărat. Nu vreau să prezint toate lecţiile de viaţă acum. Sunt convins că prietenia noastră o să continue mulţi ani de zile şi după ce învăţ mai multe, poate o să scriu o carte pe tema asta!

Deşi îmi place să fiu original, nu am ce face; trebuie să copiez unele lucruri de la ea: zâmbetul! :), disponibilitatea de a ajuta un om în nevoie, dorinţa de realizare profesională, încrederea în Voia lui Dumnezeu şi transparenţa din relaţiile cu ceilalţi.

Astăzi este ziua ei şi pentru că pe blogul personal a scris asta: "Nimic nu se poate compara pentru mine, ca o pagină albă pe care să o pot umple", am ales să o felicit aşa cum îi place ei! Am scris!

Dumnezeu să te binecuvânteze! Să ai o viaţă fericită şi plină de împliniri. Să ai parte de mulţi oameni care să beneficieze de talentul şi de abilităţile tale - să le fii de folos! Visurile tale să se împlinească şi să te bucuri de Voia lui Dumnezeu. Pentru că toate realizările şi bucuriile vieţii i le atribui Lui, îl rog pe El să-ţi asculte rugăciunile şi totul să fie perfect: azi şi în fiecare mâine din viaţa ta! :p

La Mulţi Ani Alina Ilioi! >:D<
Neluţu M.